Februardager

 photo bursdag_zps7e557435.jpg

Jeg leste blant annet Litt trist matematikk av Kjersti Annesdatter Skomsvold, som også kan anbefales videre. Hun er jo en av mine største favoritter, og det var spennende å lese diktsamlingen hennes. Jeg feiret bursdag med den lille leiligheta vår full av kake og fine jenter. Mathias sto for pavlova, og jeg bakte gulrotkake og sjokoladekake. Og det ble en suksess! Bursdagsgaven fra Ina fikk bli med både hit og dit, og så gikk jeg forbi dette huset og tenkte at det finnes rett og slett for få hus med sløyfer på.

 photo butikk_zps8a378c38.jpg

Jeg smakte litt på våren i form av den grønne teen Strawberry champagne fra Black Cat. Jeg var med broren min og faren min på vinyljakt, jeg beundret vakre Lille Tøyen hageby, og bakte Synnes bananbrød en fredag jeg hadde helt fri.

 photo fuglane_zps4ee41fc0.jpg

Det dukket opp en forkjølelse også, men det hjalp litt med en gul frokost. En ettermiddag jeg gikk hjem ville fuglene på teater. Jeg hadde sløyfe i håret og flere fine buketter med blomster på bordet. Takk for at du har vært så fin, februar!

Reklamer

9 kommentarer om “Februardager

  1. Fine bilder av en fin febuar (ser det ut som!) 🙂 Jeg har hatt Litt trist matematikk liggende på nattbordet siden før jul, og altså før Myrte, nå kjenner jeg det er på tide å lese den ferdig. Takk for påminnelsen!

  2. oj så mange fine bilder. nå ble jeg veldifg nysgjerrig på mummi handlenettet ditt, vet du hvilket merke det er, eller hvor det er kjøpt ? * vil ha *

    Og det serveringbrettet med eple på (regner med det er retro ? ) Hvilket merke er det ? nydelige skatter.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s