Vinternoveller

Det er veldig få som skriver så fine noveller som Ingvild H. Rishøi. Jeg ble så glad da jeg oppdaget at hun hadde gitt ut enda en novellesamling. Jeg elsker både La Stå og Historien om fru Berg, og Vinternoveller er minst like fin som de to forrige. Den består av tre noveller som alle fikk meg til å le og gråte og bli varm langt ned i magen. Vinterens aller beste litteraturtips fra meg.

 photo IMG_20140226_092851_zpsdc994b3d.jpg

Reklamer

10 kommentarer om “Vinternoveller

 1. Takk for boktips – denne skal jeg lese!
  Jeg ba mine egne blogglesere om hjelp til å finne fine blogger. En av dem tipset meg heldigvis om Puddersky, og nå følger jeg deg på Bloglovin' – sånn at jeg ikke går glipp av noe 🙂
  Pludrehanneklem

 2. eg pleier å falle for bøker grunna deiras cover. og når du i tillegg seier at den er bra, så er det nok enno ein grunn til å lese den.

  hurra for tips!

  /fredrikke

 3. Jeg glemmer noen ganger at novellsamlinger finnes – takk for påminnelser! Nå fikk jeg skikkelig lyst på blåbær, forresten. (Har tørkede tranebær i skapet, og det duger!) God fredag og god helg, fina!

 4. Har veldig lyst til å få lest den boka etter hvert. Må innrømme at jeg ikke har blitt like Ingvild Rishøy-frelst enda som mange andre, men har likt de andre bøkene hennes og denne virker veldig lovende.

 5. Tilbaketråkk: good things on the internet. | hjartesmil

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s