Hjemme hos oss

Velkommen inn i vår egen lille leilighet!

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Reklamer

29 kommentarer om “Hjemme hos oss

 1. Åhåhå! Så koselig og fint! Jeg elsker M-en på døra (og skulle plutselig ønske jeg og Terje delte forbokstav), og jeg elsker brødboksen!

 2. åh, jeg elsker… ALT! herlighet, akkurat sånn vil jeg ha det når jeg får eget! fint fint fint. smilefint. og den tekokeren har jeg enda lyst på. så på den senest igår! snufs for studentbudsjett, men smil for sparing. 🙂

 3. KOSELIG!!!
  Nydelig pute i sofaen, lekkert kjøkkenbord, herlig farge på brødboksen og de kortene fra IKEA er så fine (har de jeg òg;))
  Beklager at jeg har vært dårlig til å kommentere i det siste, men det har vært fryktelig hektisk her i det siste! Så jeg har bare vært innom sånn snarest.
  Men TUSEN TAKK for dine alltid søte ord♥

 4. Så koselig dere har det! Jeg fikk skikkelig godfølelse av disse bildene 🙂 Du er jaggu meg flink til å gjøre det trivelig rundt deg!

  JA til flere bilderas! 😀

  Riktig god helg til deg, Maren:)
  Klemmer fra Fransa

 5. Så fint du har det, Maren! Eg likar så godt sånne innlegg som dette, det er så spennande å smugkikka inn i andre heimar. Eg likte ekstra godt brødboksen og det fine kjøkkenbordet 🙂

 6. Buuuuu, jeg ser ikke alle bildene på grunn av tregt nett, men det jeg ser, ser veldig hjemmekoselig ut! Det virker som at dere har fått det kjempefint og personlig i leiligheten, og det overrasker meg ikke. Det er så viktig å trives der man bor! Hils til Mathias (så praktisk å dele forbokstav, hoho) – jeg gleder meg til en gang å besøke dere!

 7. Hei, for en FIN leilighet!! Her kan man trives:) Kan jeg få spisebordet deres, eventuelt bare få spise på det en gang?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s