Stille

Først kom sola og varmen, så kom forkjølelsen. Ikke en særlig morsom kombinasjon. Jeg sitter hjemme og later som om det er skikkelig høstkaldt ute. Gilmore Girls er på, og jeg har laget nudelsuppe med grønnsaker og masse ingefær. Så får vi tro at dette forsvinner like fort som det kom.

Photobucket

Reklamer

11 kommentarer om “Stille

  1. Åh, jeg hadde en runde med sommerforkjølelse tidligere selv også. Det er ikke noe moro.. Men det høres jo ut som du gjør noe koselig utav det da i det minste 🙂 Høststemning med pledd, god mat (evt. kakao) og serier er jo ikke helt feil det heller.

    God bedring!! 🙂

  2. Ingefær er nam, og då blir du sikkert frisk om ikkje so alt for lenge, skal du sjå. Og te med honning. Og et appelsiner og anna frukt.

  3. Huff da 😦 Jeg kjenner at jeg driver å brygger på noe jeg også, men håper at jeg skal slippe unna! Putt litt ingefær i teen din også, det skal visst hjelpe 🙂

  4. Dajeg så deg i dag, før jeg hadde lest dette, gikk det i hvert fall ikke an å merke på deg at du var syk! Håper dette blåser over, og at du fortsetter å ksoe deg mest mulig i mellomtiden.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s