Teglede

Noe av det fineste vi kom hjem med fra turen til Praha, er dette tesettet. Åh, jeg blir så glad av å se på det! For tiden drikker jeg all teen min ut av denne, mens Muldvarpen hjelper meg å telle ned til påskeferie. 

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Reklamer

21 kommentarer om “Teglede

  1. Åååh, kjære fine muldvarpen! 🙂 Kan tenke meg teen smaker ekstra godt 🙂 Håper du får en kjempe fin påske, kjære Maren! Du gjør meg varm og glad ❤

  2. Åh, så søte! Den muldvarpen der må nok kunne hjelpe til med det meste 🙂

    Men duuu… Kan eg spørje kva du skriv master om? Eg er inne i søknadsprosessen no, og kjenner at eg veit så lite om kva ein master i litteraturvitskap eigentleg kan dreie seg om… Kor fri står ein til å velje tema liksom?
    Supertakksam for svar! 🙂

  3. sv: Tusen millionar takk! Føler meg mykje lettare no når eg faktisk veit litt meir om kva det går i, og til og med kjende eg vart ganske så gira med tanke på master! Det har nok mykje å gjere med at temaet ditt er innanfor det som til no har interessert meg desidert mest innanfor litteraturfeltet: sjølvframstilling og litterær (re)konstruksjon av barndom, osv. Så utruleg spennande, det du skriv om!

    Så ja, tusen millionar takk for svaret ditt! ❤ Godt å ha ein slags "litteraturmentor" i nokon som veit kva det går i, og som IKKJE er ein sneversynt professor som tek det som den største sjølvfølgje at ein kan gresk og latin 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s