"Wow, Prague. How amazing is it that he’s going to Prague?" "It’s supposed to be lovely, very dramatic castles everywhere."

I går kveld skjedde det noe fint hjemme hos oss. Mathias og jeg trykket på en «bestill»-knapp, og plutselig, så fort som bare det, har vi en ferietur å glede oss til. I mars reiser vi til Praha! Ingen av oss har vært der før, så om noen har noen fabelaktige Praha-tips, så tar jeg imot dem med glede.

Photobucket

16 kommentarer om “"Wow, Prague. How amazing is it that he’s going to Prague?" "It’s supposed to be lovely, very dramatic castles everywhere."

  1. Å, så stas! Herlig å høre. Jeg var der for ni år siden (oi), men tips har jeg nok lite av. Gode minner har jeg, da – og det regner jeg med dere får også 🙂

  2. åh, praha! eg elskar praha, der er så fint, og overalt er der franz kafka ting. franz kafka bookstore, franz kafka museum, franz kafka coffee shop – you name it! kos dykk så mykje, praha er ein by ein umiddelbart forelskar seg i. ❤

  3. Har ingen tips utover de vanlige severdighetene, men husk på å ta med litt ull og varme klær:)

    Har vært der i mars og det var fint, men litt surt. Bare å glede seg, nydelig by.

  4. sitte i sånn padle-med-føttene-båt på vltava! veldig romantisk og morsomt! hihi. praha var første kjærestereisen vår, og vi elsket hvert sekund av det! du burde glede deg! det er så fint der.

  5. Yay! Praha er en veldig stemningsfull og vennlig by! Ta trikk, det er koselig og praktisk, og hun damen på høyttaleranlegget sier masse rart. Karlsbroen og katedralen er selvfølgelige severdigheter som begge er verdt å få med seg, og så står det en enorm metronom på toppen av et berg litt utenfor sentrum som også er fascinerende å kikke nærmere på. Dere kommer til å kjempekose dere!

  6. Åh, Praha ❤ Veldigveldig fin by, jeg har faktisk vært der to ganger 🙂 Men da med store grupper, så jeg har bare vært på de selvfølgelige attraksjonene som nevnt av Synne over meg her, ellers vil jeg anbefale gamlebyen, varme klær og gode sko 🙂

  7. Jeg har vært i Praha, men da var jeg så liten at jeg nesten ikke husker noe bortsett fra de fine hesteskulpturene i sentrum 😉 Ah, hvilket Olympus-kamera er du så heldig å ha ? Var det dyrt?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s