Sofakroking

For andre dag på rad ligger jeg hjemme med en skikkelig forkjølelse. Jeg prøver å ikke tenke på at jeg har mista to skrivedager. I stedet spiser jeg appelsiner og drikker te i sofakroken mens jeg ser på Modern Family og ler, hoster litt, og ler og ler og ler.

Photobucket

Photobucket

Reklamer

22 kommentarer om “Sofakroking

 1. Jeg er også på dag to av en skikkelig forkjølelse! Jeg drikker te, ser Gilmore girls og lurer på om jeg skal få til å lese litt i løpet av dagen. God bedring fine Maren!

 2. God bedring! var skikkelig forskjøla sjøl rett etter nytt år, det er no herk, men sofa og tvserier hjelper. Og Dinsey filmer. Kos deg i sofakroken, håper du blir frisk snart 🙂

 3. Det er viktig å ta vare på seg selv når forkjølelsen setter inn for alvor – appelsin er tingen, og masse te med sitron og (grøss) honning. Kos deg som best du kan, og riktig god bedring!

 4. Huff da! Kjipt at du er syk! Men husk at det må være lov å være syk av og til – og jeg tviler ikke på at du klarer deg uten disse skrivedagene også. Kanskje er det til og med akkurat det kroppen din trenger – min kropp pleier i hvert fall å si fra når den trenger en liten pause på den måten. Og så er jo Modern Family det beste sykeselskap, da. Håper du føler deg bedre i dag! 🙂

 5. Uffamej!:(
  `D e ikje nåkka arti å være syk`, som Halvdan Sivertsen sa til Labbetuss på barneTV en gang i gamle dager…
  Og det er jo helt sant!
  Masse god bedring til deg!:)
  KLEM

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s