Andre adventsøndag

Jeg tilbringer noen timer av andre søndag i advent på lesesalen, med klementiner, te og oppgaven min. Jeg har store planer om å ta juleferie med supergod samvittighet, så derfor blir det en liten innspurt nå fram til jeg kan ta en lang og forhåpentligvis velfortjent julepause. 

Photobucket

I kveld skal jeg veie opp lesesaltimene med ekstra god julestemning med fine venner, grøt, gløgg, og Love Actually, som er vår faste førsjulstradisjon. Det er viktig å kose seg, også. Håper alle har fine søndager!

Reklamer

12 kommentarer om “Andre adventsøndag

  1. Du er flink som sit på lesesalen på ein søndag også! Håper kvelden blir bra, planane høyrest i alle fall veldig fine ut.

  2. For en koselig førjulstradisjon! Jeg har akkurat hatt en treningspause som egentlig ikke var noen suksess, var nok litt for sliten. Men nå skal vi spise chili sin carne, også skal jeg se Jul i Blåfjell, før jeg leser et kapittel til. 🙂

  3. Så flink du er! Love actually høres perfekt ut, det er helt klart en sikker vinner for å få på plass julefølelsen:) god søndag, fine Maren! ❤

  4. Du er flink og flittig, som vanlig – jeg heier på deg! For noen fine planer du har – må være en ganske optimal måte å tilbringe andre adventssøndag på. Kos dere masse!

  5. love actually er julefilmen over julefilmene! kremen, sier jeg bare. du er flink før jul! du inspirerer meg til å sette meg mål før jul også! takk. 🙂

  6. Du er flink, Maren!! Søndagen høres superkoselig ut! Vi hadde adventskos med grøt, klementiner, pepperkaker og film i går. Slike ting er så utrolig koselig:)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s