Litt pusterom

I går hadde jeg mitt sannsynligvis aller siste seminar på Blindern. Det ble en lang og slitsom dag, men nå er det unnagjort. Dagen i dag foregår derfor i sakte tempo, fordi hodet og kroppen trenger det. Det er julegavehandling som står på planen, i tillegg til en koselig kveld med venninner. Dessuten skal helgen bestå av store mengder Downton Abbey, te og kanskje en kanelbolle fra bakeriet slik som sist helg. Også må jeg jo gjøre mitt årlige innkjøp av julete, slik at den første koppen kan innvie adventstida.


God helg!

Photobucket

Photobucket

Reklamer

16 kommentarer om “Litt pusterom

  1. Det høres ut som en lur plan for dagen, Maren! Jeg har egentlig en veldig stram leseplan, men akkurat nå tar jeg litt pause for å rydde og vaske litt – det trengs! I ettermiddag tar jeg toget til Hamar. Det blir fint! God helg!

  2. Du er så flink til å kose deg 😀 Kanelbollen ser fantastisk ut! Jeg har sunget på juletretenning i dag, så nå er jeg også klar for julestemning. Ha en fortsatt fin fredag, Marenfin!

  3. Flink!

    Downton Abbey e verkeleg ein god serie, det e berre det at eg aldri hugsar/kjem på når den går. Men eg kjem av og te på reprisa, og då ser eg, uansett ka.

    Og eg fekk ein pøse julete i november, frå syskenborna mine, så eg òg har ein plan for korleis eg ska innvie advent:)

  4. Håper du koser deg masse nå som det er helg. Jeg er helt kjørt i hodet etter 2 uker med instens eksamens lesing. Men nå er begge eksamene unnagjort, bare ei obligatorisk oppgave igjen. Og tenk, i morgen er det første søndag i advent! 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s