Kameratips?

Kameraet jeg har nå har begynt å si farvel, og jeg må se meg om etter et nytt. Dermed trenger jeg alle tips jeg kan få. Har noen av dere en anbefaling til et godt kamera, som er lett å bruke, greit å ha med seg rundtomkring og som ikke er veldig dyrt? Jeg blir glad for alle forslag!

Photobucket
Bildekilde

Reklamer

12 kommentarer om “Kameratips?

  1. Jeg er veldig fornøyd med mitt Olympus PEN E-PL1, men det vet du jo allerede 🙂 Har hørt at Canon PowerShot G12 er veldig bra, det blir et litt annet kamera. Det er mye bra å velge i, så jeg er helt sikker på at du finner noe du blir fornøyd med!

  2. Jeg bruker speilrefleks, Canon EOS 450D, som kanskje ikke er det greieste å ta med seg bestandig. Jeg har hørt at Canon PowerShot er bra, så kanskje det? 🙂 Lykke til på kamerajakten!

  3. Åh, jeg blir alltid litt trist når kameraer, mobiltelefoner og andre ting jeg er glad i begynner å skrante. Jeg er redd jeg ikke har noen gode tips (jeg vet ikkeno' om sånt, jeg bare knipser i vei med mitt lille kompaktkamera), men lykke til med jakten!

  4. Canon powershot g12! Veldig bra kompaktkamera, nesten like bra som et speilrefleks, men ikke så stort og tungt å dra med seg. Og du kan tilogmed ta bilder i raw med det 🙂

  5. har hørt mykje bra om canon powershot, sjølv har eg eit «gamalt» speilrefleks, canon eos 400d, og om du vil ha speilrefleks trur eg canon eos 1100d er bra, det er litt dyrt, men rimelig tatt i betraktning 🙂 lykke til med kamerajakten!

  6. det kommer jo litt ann på om du vil ha speilrefleks eller kompakt, og hva du syns er dyrt.. men virker som om du skal ha kompaktkamera ifølge kommentarene 🙂 G12 syns jeg virker veldig bra, og jeg liker at man lett kan stille på innstillingene. selv kjøpte jeg powershot s95. litt mindre, og det har større blender som gjør at man kan ta bilde på mørke steder.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s