Gleeglede

Om en måned er jeg i Dublin med disse menneskene foran meg på scena. Jeg blir helt fniseknisete når jeg tenker på det. Åh, som jeg gleder meg!

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Reklamer

12 kommentarer om “Gleeglede

 1. Hihihi. 🙂 Artig. Jeg har ikke sett noe av Glee enda (med unntak av et par minutter her og et par minutter der), så har ikke helt blitt tatt av vinden der. Kanskje jeg skal prøve meg, jeg også. Jeg er jo musikaljente og gammel musikklinjeelev. 😀

 2. ÅÅÅ! Så heldig! Glee i DUBLIN! Byen over alle byer 🙂 Hvis du ikke har vært her før, kan jeg godt komme med noen gode mat og shoppingtips!

 3. Shopping: Urban Outfitters i Temple Bar, Top Shop ved St. Stephens Green. Penneys/Primark er hell, men man kan finne gull blandt gråstein. Carousel, som har masse nydelige kjoler.

  Vintage/second hand: Mange søte små i Temple Bar området samt Harlequin som ligger i gata bak Georges Arcade, der ligger det også en makronbutikkskatt!

  Sightseeing: St. Stephens Green parken, Phoenix Park og Temple bar. Ikke kast bort tid på Guinness eller Dublin Castle i alle fall. Med mindre dere er spesielt interessert.

  Mat: Cafe Tropolis (NYDELIG ITALIENS PIZZA), Beste biff på The Church (litt dyrere og finere restaurant også nattklubb). Verdt en kveld, lurt å bestille bord. Verdens beste pistasjis på en blå liten italiensk en i Temple Bar. Belgisk vaffel med jordbær på Lemon i Dawson Street. PASTAFRESCA!!! Fersk pasta og herlig pizza garlic bread! Ligger ved Grafton.

  Pub: The Bleeding Horse, Doyles og HOGANS!!!! The Globe kan også være et kult sted.

  Kos deg ihjel!!!!! Misunnelig 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s