Til tanker og til ord

For tida er det masse jobbing med studiene, med prosjektbeskrivelser og semesteroppgaver og seminarer og å få oversikt over ting. I dag kjøpte jeg denne fine notatboka som får bli en masteroppgaveoversiktsbok. Så får jeg håpe det hjelper meg litt på veien at den er veldig pen.

Photobucket

10 kommentarer om “Til tanker og til ord

  1. Den var kjempefin! Mamma kjøpte en helt bedårende notatbok til meg i går, siden jeg er syk 🙂 Skal legge ut et bilde av den i neste innlegg, for den må bare vises frem 😀 Den er nesten så fin at jeg ikke helt vet hva den skal brukes til!

  2. Oi, den var virkelig veldig pen! Jeg er sikkert på at det vil være til litt hjelp! (Og så er jeg sikker på at du kommer til å skrive en super masteroppgave uansett, fordi du er så flink!)

  3. Så fin 🙂 Jeg er også så utrolig glad i pene skrivebøker. Nå har jeg omtrent skrevet ut regelboka mi, så er nødt til å kjøpe en ny. Og jeg har en veldig fin i sikte, jeg håper at den skal hjelpe meg med å lære verbtider og gloser på fransk.

    🙂

  4. Maren, tusen trillioner takk for den nydelig kommentaren din! Jeg var så nervøs for å legge det ut, og det betyr så sinnsykt mye for meg… du er så utrolig fin ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s