Et middagstips

I går lagde Mathias en så god middag at jeg har lyst til å dele oppskrifta med hele verden. En fantastisk god thailandsk kyllingsuppe. 


2 kyllingfileter (kan helt sikkert erstattes med flere deilige grønnsaker om man ikke spiser kjøtt)                          
saft og skall av 1/2 lime              
2 vårløk
1 hvitløksbåt
1 rød chili
1 bit frisk ingefær
1 ss olje til steking
7 dl vann + en grønnsaksbuljongterning
1 boks kokosmelk
1 ss soyasaus
1 pakke nudler
hakket koriander
salt og pepper


Skjær kyllingfileter i tynne strimler og bland med limesaft og skall. Sett til side. Finhakk grønnsakene og fres dem raskt i olje til de blir mjuke og blanke. Tilsett vann og buljong, kokosmelk og soyasaus og kok opp.
Tilsett nudler og kyllingstrimler og la suppa småkoke ca 5 minutter til kyllingen er gjennomkokt. Rør forsiktig i suppa noen ganger under koking. Dryss over hakket koriander før servering, og litt salt og pepper.


Namnamnam!
Photobucket

Advertisements

8 thoughts on “Et middagstips

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s