Oh happy day

I dag er en fin dag.


I tillegg til å ha laget en egen liten lesesal hjemme med store mengder te og med regnet som slår mot vinduet som bakgrunnsmusikk , så har vi endelig fått ordnet det jeg lenge har ønsket meg. Eller som jeg presterte å si til Mathias i en slags overtalelsesprosess: «Dette er noe jeg har drømt om hele livet!»

Vel, kanskje ikke helt. Men etter å ha levd med studentboligorange på stueveggen i laaaang tid, så har vi funnet en fin løsning til forvandling på tross av forbudet mot å male. Løsningen ble gardinhøyder, og jeg er virkelig kjempefornøyd med slik det ble. Også fortjener MacGyver-Ingrid en liten takk, i tillegg til en flink kjæreste.

Og om noen lurte; ja jeg tilber Paul McCartney, og jeg har en rosa elefant.

Tilbake til litteraturteorien og tekoppen!

12 kommentarer om “Oh happy day

  1. Ååå, jeg er forelska i stua di! Nå vet jeg ikke hvordan det så ut før, men veeeldig fint nå. Så nydelig og lyst og sukk, nå har jeg lyst til å bytte ut alle møblene i stua vår. Halvparten i hvert fall 😛

  2. Det tar jeg som et komplement!:)
    Hadde ingen ordentlig før-bilder, så derfor droppet jeg det. Men bare se for deg noen som har slengt ut hundre liter tomatsuppe utover veggen, så burde du ha et ganske greit bilde:P
    Og du er veldig velkommen på besøk forresten!

  3. Myldretid: tusen takk, så hyggelig med kommentar fra deg! og ja, det gjør jeg 🙂 og om jeg ikke tar heeelt feil så tok vi faktisk noen emner sammen, for jeg tror nemlig jeg husker deg fra de første antikklitteratur-forelesningene. Husker at du strikket, hihi.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s